Bosdroom

Vzw voor meer bos en natuur!

When we heal the earth, we heal ourselves!

HOME VISIE TEAM NIEUWS STEUN ONS SPONSERS PERS AGENDA CONTACT Links Privacy Statement
Bosdroom vzw BTW: 0675.692.003 Rek. nr. BE48 1030 4982 4827  BIC: NICABEBB nele@bosdroom.be 0494/77 18 97 Copyright © All Rights Reserved.
Vrijwilligers Verdeelpunten Producten Goed doel Bos Bosdroom Lidmaatschap
Steun ons Bosdroom vzw is een organisatie van mensen voor mensen! Zowel het kernteam als de vele vrijwilligers doen dit onbezoldigd, maar uit liefde voor de natuur! Alle hulp is welkom! Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij u ons kunt helpen: Vrijwilligerswerk o  Meer info: vrijwilligers Verdeelpunt o  Heeft u een eigen winkel? Help onze producten verkopen! => meer info: verdeelpunten Lidmaatschap vzw o meer info: klik hier Doe een gift Wanneer je als zelfstandige een fiscaal attest wenst dan kunt u storten op een rekening van de Koning Bouwdewijn Stichting. Hoe een schenking doen via overschrijving naar de Koning Boudewijn Stichting? Schrijf het gewenste bedrag over op rekening BE10-0000-0000-0404 (BIC: BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting met duidelijke vermelding van de structurele mededeling of vrije mededeling van het project (zie hieronder). Giften vanaf € 40 op deze rekening geven recht op een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (fiscaal attest). Project Langste bloemenlint West-Vlaanderen: structurele mededeling: ***185/0100/03119*** of vrije mededeling 850100.031 Vernatuur je Buurt Grijp deze win-win kans. Jullie steun is van harte welkom! Langste bloemenlint West Vlaanderen Wat als je samen met ons het langste bloemenlint van West-Vlaanderen kon maken dat het jaar rond bloeit? Doe mee met jouw balkon, terras of tuin en plant een bloemenweide of Minitree. Ontdek hoe je met weinig inspanning niet alleen de hommels en bijen helpt, maar ook meebouwt aan de vrolijkste en kleurrijkste buurt die je kent! Ons proefproject start in Houthulst waar Bosdroom medewerkster Steffie woont. Iedereen kan echter meedoen, ook al woon je buiten West-Vlaanderen. Hoe langer het lint hoe beter! Steun de crowdfunding: https://voorjebuurt.be/nl/projects/bloemenlint-westvlaanderen/plan Wat als we samen een bloemenlint konden creëren dat van tuin naar tuin gaat? Dat zou de buurt niet alleen mooier maken, maar ook de dieren en onszelf vooruit helpen. Wist je dat een bij gemiddeld maar in een straal van 800 m vliegt? Met een bloemenlint kunnen we dus de bijen, hommels en andere insecten ondersteunen. Troop met ons mee! o Help Bosdroom vzw door te schoppen via www.trooper.be/bosdroom o Wanneer je schopt via deze weg, krijgt bosdroom vzw een procent op de aankopen!
 Bosdroom vzw maakt gebruik van cookies om jou de beste service te geven op deze website. Indien je verder surft op onze website, gaan we ervan uit dat je dit oké vindt.
STEUN ONS