Bosdroom

Vzw voor meer bos en natuur!

When we heal the earth, we heal ourselves!

HOME VISIE TEAM NIEUWS STEUN ONS SPONSERS PERS AGENDA CONTACT Links Privacy Statement
Bosdroom vzw BTW: 0675.692.003 Rek. nr. BE48 1030 4982 4827  BIC: NICABEBB nele@bosdroom.be 0494/77 18 97 Copyright © All Rights Reserved.
Vrijwilligers Verdeelpunten Producten Goed doel Bos Bosdroom Lidmaatschap
Ontdek hier het laatste nieuws van Bosdroom vzw Benefiet concert in aankomst! Stem je mee! Dag iedereen, Na een interessant gesprek met Nele over de vzw Bosdroom, was ik meteen verkocht voor dit mooie initiatief. Ik zou graag een bijzondere bijdrage leveren aan de vzw door eigen pianocomposities rond het thema “bos en natuur” te komen brengen op een benefietoptreden in 2019, georganiseerd door vzw Bosdroom (datum en plaats worden nader bepaald). Wat hoeft u hiervoor te doen? Als ik u één ding mag vragen is dat om te stemmen op mijn profielpagina van de wedstrijd “Speelhethard”, georganiseerd door Canvas en Klara. De jury selecteert in de derde week van januari 10 finalisten die een deel uit een concerto live zullen brengen op “Het Klarafestival” in Flagey te Brussel op 23 maart 2019 en vervolgens op de finale van 14 april 2019 in de Bijloke te Gent.  Ikzelf koos voor het pianoconcerto in G majeur van Ravel, deel I, instrument piano. Zoals u ziet kan ik nog wel wat stemmen gebruiken. Een eerste tussentijdse evaluatie van de jury was positief, dus de vooruitzichten zijn dat ook! Het spreekt voor zich dat ik dankzij jullie steun de vzw Bosdroom mee kan promoten, wat dan ook weer het benefietoptreden ten goede zal komen! U zal regelmatig worden geupdated over de vooruitgang en de verdere muzikale toekomstplannen. Hier vindt je een link naar mijn website, met 2 werken die u zeker al te horen zal krijgen op het benefietoptreden: https://rebird-music.com/music-2/ De link naar de wedstrijdpagina om te stemmen vindt u hier: https://www.speelhethard.be/project/15808 Ik dank u alvast hartelijk! En tot snel! Bert Van Brandt Bosdroom doet mee aan de warmste week! Bosdroom vzw is goedgekeurd als goed doel voor de warmste week! Er zijn reeds verschillende acties opgezet voor ten voordele van meer bos en natuur. bekijk alle info op: https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/bosdroom-vzw Hartelijk dank! Het Bosdroom team https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/bosdroom-vzw Bosdroom vzw krijgt voortaan steun van zijn eerste langdurige partner! Schrijnwerkerij BORRA nv wil door het steunen van Bosdroom vzw. zijn verantwoordelijkheid nemen als houtverwerkend bedrijf en op deze wijze iets terug doen voor de natuur! www.borra.be Lezing Umbutu was groot succes! Dank aan alle aanwezigen bij de boeiende lezing umbutu van oerknal naar kracht! Troop met ons mee! o Help Bosdroom vzw door te schoppen via www.trooper.be/bosdroom o Wanneer je schopt via deze weg, krijgt bosdroom vzw een procent op de aankopen!
 Bosdroom vzw maakt gebruik van cookies om jou de beste service te geven op deze website. Indien je verder surft op onze website, gaan we ervan uit dat je dit oké vindt.
NIEUWS