Bosdroom

Vzw voor meer bos en natuur!

When we heal the earth, we heal ourselves!

HOME VISIE TEAM NIEUWS STEUN ONS SPONSERS PERS AGENDA CONTACT Links Privacy Statement
Bosdroom vzw BTW: 0675.692.003 Rek. nr. BE48 1030 4982 4827  BIC: NICABEBB nele@bosdroom.be 0494/77 18 97 Copyright © All Rights Reserved.
Vrijwilligers Verdeelpunten Producten Goed doel Bos Bosdroom Lidmaatschap
Lidmaatschap vzw Het is er eindelijk... het Bosdroom abonnement waarmee we je nog beter kunnen helpen en waarmee we samen veel meer kunnen bereiken dan alleen. Wanneer je de crowdfundcampagne steunt kan je kiezen voor 1 van volgende opties: €30 Vernatuur-je-buurt small pakket Help ons meer bloemen in je buurt te brengen en ontvang een vernatuur-je-buurt pakket met volgende items:Bloemenzaden, Minimest, Bloemenweide thee, Tijdschrift boordevol tips en weetjes om het jaar rond een bloemenlint te maken en plezier te beleven in je tuin. Kom dit pakket afhalen oponze afhaaldag op 7 april 2019 of laat het opsturen. Ideaal om ook cadeau te doen! €50 Vernatuur-je-buurt medium basis box Help ons het langste bloemenlint te maken en ontvang een vernatuur-je-buurt pakket met volgende items: Bosdroom abonnement, Bloemenzaden, Minimest, Bloemenweide thee, appelsap, vogelvoeder cocosnoot, katoenen zakje, magazine boordevol tips en weetjes om het jaar rond een bloemenlint te maken en plezier te beleven in je tuin. Kom dit pakket afhalen op onze afhaaldag op 7 april 2019 of op een afhaalpunt in je buurt. Vind het hier: https://voorjebuurt.be/nl/projects/bloemenlint-westvlaanderen/plan €75 Vernatuur-je-buurt large belevingsbox Help ons het langste bloemenlint te maken en ontvang een vernatuur-je-buurt pakket met volgende items: Bosdroom abonnement, Bloemenzaden, Minimest, Bloemenweide thee, appelsap, vogelvoeder birdcakes met houder, katoenen zakje, Minitree kortingbon, magazine boordevol tips en weetjes om het jaar rond een bloemenlint te maken en plezier te beleven in je tuin. Kom dit pakket afhalen op onze afhaaldag op 7 april 2019 op een afhaalpunt in je buurt, of laat het opsturen.. Liever een fiscaal attest... Op de crowdfundpagina zal je nog andere opties vinden zoals een box+ gratis Minitree, een uitdeelbox voor bedrijven, vermelding in ons magazine,... Wanneer je als zelfstandige liever een fiscaal attest ontvangt ipv een beloning, dan kan je storten op een rekening van de Koning Bouwdewijn Stichting. Hoe een schenking doen via overschrijving naar de Koning Boudewijn Stichting? Schrijf het gewenste bedrag over op rekening BE10-0000-0000-0404 (BIC: BPOTBEB1) van de Koning Boudewijnstichting met duidelijke vermelding van de structurele mededeling of vrije mededeling van het project (zie hieronder). Giften vanaf € 40 op deze rekening geven recht op een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (fiscaal attest). Project Langste bloemenlint West-Vlaanderen: structurele mededeling: ***185/0100/03119*** of vrije mededeling 850100.031 Vernatuur je Buurt Grijp deze win-win kans. Jullie steun is van harte welkom!
 Bosdroom vzw maakt gebruik van cookies om jou de beste service te geven op deze website. Indien je verder surft op onze website, gaan we ervan uit dat je dit oké vindt.
Lidmaatschap